Zoek je een leuke baan op een gemoedelijk callcenter in Amersfoort? Wij zoeken 50+ kandidaten die graag aan de slag willen. ref: USOO

Onze klant is is een organisatie die gespecialiseerd is in het werven, behouden en onderhouden van klanten voor bedrijven. Zij willen graag betrokken zijn in de totale customer lifecycle van een organisatie met als doel een bedrijf daarmee te ontlasten en vooral te ontzorgen en doen dit al 25 jaar.

Voor hun callcenter zoeken ze jou voor je ervaring, bijzondere eigenschappen en je zin om te werken. Ze zijn geen scoren – tjakka club, maar hebben wel duidelijke targets. Ze hebben 3 belzalen met in totaal 20 belplekken. Ze bestaan sinds september 2014 en zijn van een eenmansbedrijf stap voor stap gegroeid tot wat ze nu zijn. Dit willen ze ook weer uitbreiden door het leveren van uitstekende resultaten, met goede enthousiaste mee-werkers van alle leeftijden.

foto-oosterbroek

Werkzaamheden

Ledenwerven voor bekende grote goede doelen is een van je hoofdtaken. Daarnaast werven ze regelmatig collectanten en wijkhoofden – coördinatoren. Voor bedrijven maken ze afspraken, verkopen ze via de telefoon of bellen leads na.

Ze werken in 3 shift:

9.00 - 13.00 uur

12.30 - 17.30 uur

17.00 - 21.00 uur

Functie eisen

Wij zoeken kandidaten die aan de volgende functie-eisen voldoen:

  • Je kunt een goed gesprek voeren, nog beter luisteren en werkt met respect voor de prospects, leden en klanten van de opdrachtgevers.
  • 50 +
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Woonachtig in Amersfoort of in een straal van 10 km
  • Computervaardig
  • Graag in avonden of middagen willen werken

Graag ontvangen wij uw CV voorzien van motivatie en (pas)foto.

Indien wij geen match zien tussen uw CV en onze vacature dan kan het zijn dat we geen contact opnemen.

Aantal uren per week
12-32 uur per week
Plaats
Amersfoort, Soest, Leusden
Vanaf
per direct
T/m
onbepaalde tijd
Contactpersoon
Anne Marie Broos en Barbara Smit
Telefoon
030-2080484
E-mail
svp via button