Per direct 40+ Parttime Schoonmaakmedewerker voor kantoren bij een goede werkgever in de facilitaire wereld (ref: ABBB)

Onze opdrachtgever is een professioneel facilitair bedrijf dat zich richt op schoonmaak, glasbewassing en catering. Zij hebben Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Zij investeren in hun medewerkers door veel aandacht te besteden aan scholing, veiligheid & saamhorigheid. Daarnaast onderscheidt onze opdrachtgever zich door de aandacht voor het milieu. Ze werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en laten de medewerkers bewust omgaan met water en energie, om verspilling te beperken.

Werkzaamheden

De schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers en op diverse locaties. Op dit moment zijn we op zoek naar medewerkers voor bedrijven in Tholen,  Bergen op Zoom & Krabbendijke. Je werkt samen met een collega volgens een duidelijk schoonmaakprogramma waar de afspraken met de klanten in zijn vastgelegd. Je houdt daarnaast een logboek bij waarin je bijzonderheden kunt vermelden. Op elke locatie word je ingewerkt door een collega of een voorvrouw.

We zoeken een medewerker voor maandag & woensdag in Tholen van 6 tot 8.30 uur. Aansluitend in Bergen op Zoom 2 uur. In de middaguren van 15.30 uur tot 19.30 uur  in Krabbendijke.

Functie eisen

  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de schoonmaak
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je ziet er verzorgd uit
  • Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken
  • Je woont in de omgeving van Bergen op Zoom

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, reageer dan door het mailen van je cv met (pas)foto.

Als we geen match zien tussen jouw cv en de vacature, kan het zijn dat je geen bericht van ons ontvangt.

Aantal uren per week
17 uur per week
Plaats
Bergen op Zoom, Roosendaal
Vanaf
per direct
T/m
onbepaalde tijd
Contactpersoon
Anne Marie Broos
Telefoon
085-7440962