Parttime magazijnmedewerker in webwinkel voor gereedschappen (ref: LK039)

Europa’s grootste webwinkel voor gereedschappen. Het bedrijf heeft een goede en informele werksfeer en je werkt in een professioneel team met grote ambities.

Werkzaamheden

Als magazijn medewerker help je met de verzending van de uitgaande bestellingen en de voorraad in het magazijn;
Je verzamelt met het team de orders en zorgt ervoor dat de pakketten verzendklaar zijn;
Je verwerkt met het team de binnenkomende leveringen in het magazijn;
Je houdt overzicht op het magazijn zorgt voor een georganiseerd geheel.

Jij weet van aanpakken en vindt het leuk om veel verschillende dingen te doen en te leren in een klein, maar ambitieus bedrijf. Met jouw hulp en overzicht zorg jij ervoor dat de voorraad optimaal is en iedere dag de pakketten op tijd verstuurd worden naar onze klanten.

Je bent ongeveer 10 tot 15 uur per week beschikbaar, verdeeld over 4 of 5 ochtenden, afhankelijk van het werkaanbod en jouw eigen wensen. De piekperiode ligt in de zomermaanden.

Je begint je dag ergens tussen 9.00 en 10.00 met een bak goede koffie en je informeert bij je collega’s of er nog bijzonderheden zijn. Er zijn veel online orders binnengekomen dus snel naar het magazijn om te starten met het klaarleggen van de eerste orders. Je collega’s volgen al snel en, met radio 2 op de achtergrond (wij zijn ook 35+), controleren en pakken jullie de orders. Snel bij die ene klant nog even een persoonlijk kaartje in de doos stoppen om hem te bedanken voor zijn eerste order. Na een kop koffie en een stroopwafel ga je verder met het assembleren van gereedschapsets en pakketjes lijmstaven. Voor je het weet is het middag en roep je enthousiast om de hoek van de deur "tot morgen prutsers!".

Functie eisen

  • ervaring als magazijnmedewerker is een pré
  • accuraat werken
  • flexibel

Graag ontvangen wij uw CV voorzien van motivatie en (pas)foto.

Wanneer wij geen match zien tussen uw CV en onze vacature, kan het zijn dat wij geen contact met u opnemen.

Aantal uren per week
10 tot 15 uur/week
Plaats
Breda
Vanaf
Per direct
T/m
onbepaalde tijd
Contactpersoon
Linda Klootwijk
Telefoon
076-7890013