Fulltime Timmerman hoogwaardige klassieke (af)bouw vanaf 17 augustus voor project in Uitdam (ref: KL050)

Onze opdrachtgever is een jong bedrijf dat zich concentreert op verbouw en renovatie van veelal oudere panden. Of het nu gaat om een monumentaal of een jaren 30 pand, de renovatie is bij hun in vertrouwde handen. Vakmanschap, heldere communicatie &  inzichtelijkheid van zowel de offerte als de uitvoering staan hierin centraal.

Klassieke stijl is uitstekend in harmonie te combineren met het comfort van nu met behoud van alle karakteristieke details van de woning. Denk bijvoorbeeld aan en-suite-kasten, glas in lood ramen of roedeverdeling in de ruit, stompe paneeldeuren met klassieke architraven, parket- terrazzovloeren etc. 

Voor een groot project in Uitdam waar het gaat om het afbouwen van een casco pand zijn zij op zoek naar een ervaren timmerman, die op zeer hoogwaardig niveau kan werken in klassieke stijl. Echt vakmanschap! 

Werkzaamheden

Naast de eigen werkzaamheden aan het pand, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en vakmanschap boven snelheid, zul je ook de meewerkend voorman zijn. Bij afwezigheid van aannemers ben jij degene die zicht houdt op het project. De aannemers zullen zelf dagelijks aanwezig zijn, maar de uren dat dit niet gaat, ben jij degene die signaleert en communiceert tussen andere vakmannen (loodgieters, stucadoors) en de aannemers. Je hoeft geen leiding te geven, maar wel goed kunnen waarnemen en communiceren waar nodig. 

Je gaat voor zes tot acht maanden werken aan een prachtig nieuwbouw project in Uitdam. Het is nieuwbouw maar zal de uitstraling en sfeer moeten krijgen van van een klassiek en oud pand. Daar ligt dan ook jouw meerwaarde in specifieke ervaring en vakmanschap. 

Werktijden 07.00 - 16.00 uur

Salaris in overleg in arbeidsovereenkomst, geen ZZP. 

Functie eisen

  • Ruime ervaring met klassieke bouw als timmerman
  • Referenties / portfolio
  • Wonend in omgeving Uitdam (max 40km, reisduur max 1 uur)
  • Communicatief goed
  • Goed overzicht kunnen houden
  • Passie voor echt vakmanschap en mooie materialen
  • Vanaf 17 augustus (ongeveer) op maandag t/m vrijdag van 7 tot 16 uur beschikbaar

 

Graag ontvangen wij je CV voorzien van motivatie en (pas)foto.

Wanneer wij geen match zien tussen je CV en onze vacature, kan het zijn dat wij geen contact met je opnemen.

Aantal uren per week
40
Plaats
Uitdam
Vanaf
Per 17 augustus
T/m
6-8 maanden
Contactpersoon
Kim van Luijtelaar
Telefoon
085-7440962