Chauffeur voor kleine en grote tractoren voor groenprojecten bij sportaccomodaties (ref: LK069)

Je komt te werken bij een familie bedrijf dat bijna 100 jaar geleden is gestart in een molen in Utrecht. Ondertussen is de business uitgegroeid tot  het aanleggen van sportaccommodaties. natuurterreinen en openbaar groen. Er wordt veel gewerkt met specialistisch materiaal dat door de jaren heen is ontwikkeld om zo voor het beste resultaat te gaan. Het is dan ook niet gek dat zij zijn uitgegroeid tot een specialist in midden Nederland op het gebied van groenvoorzieningen. Duurzaamheid is belangrijk in het werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Het is een hecht en dynamisch bedrijf met een prettige werksfeer. Kwaliteit, service en klantgerichtheid staan centraal.

Werkzaamheden

Weet jij van aanpakken, en voel je je thuis in het werk in de groenvoorziening? Als trekkerchauffer ga je met je eigen tractor, eventueel met aanhangwerktuig of vrachtwagen op pad. Je bent werkzaam op golfbanen, sportvelden en bij particulieren, waar je verschillende werkzaamheden uitvoert. Van hout snipperen in het voorjaar tot verticuteren, bezanden en bemesten in de zomerperiode, en bladzuigen in het najaar. Een zeer veelzijdige functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief.

Salarisindicatie volgens CAO GGI

Functie eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Collegiale en flexibele instelling
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Gevoel voor materiaal en praktisch ingesteld
  • Rijbewijs B E T
  • Bij voorkeur VCA (opleiding mogelijk via Rvaring)

Graag ontvangen wij uw CV voorzien van motivatie en (pas)foto.

Wanneer wij geen match zien tussen uw CV en onze vacature, kan het zijn dat wij geen contact met u opnemen.

Aantal uren per week
24 tot 38 uur/week
Plaats
Soesterberg
Vanaf
per direct
T/m
onbepaalde tijd/vaste dienst
Contactpersoon
Linda Klootwijk
Telefoon
085-7440962