Parttime Planner bij een internationaal marketingbedrijf (ref: LK099)

Een internationale marketingorganisatie. Zij helpen organisaties te groeien in klachtgerichtheid. Het is een gedreven en leuk team van medewerkers die houden van wat humor en gezellig samen lunchen.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het contact hebben met de in te plannen medewerkers, zowel telefonisch als per mail, met als doel de bezoeken voor onze klanten tijdig en met het juiste profiel in te plannen. Jij weet hoe je deadlines haalt, kunt met gemak prioriteiten stellen en multi-tasken is je tweede natuur. In deze functie moet je houden van hectiek; geen dag is hetzelfde of voorspelbaar. Je werkt tegelijkertijd aan veel verschillende projecten en schakelt de hele dag tussen jouw projecten via de telefoon, mail en WhatsApp. Jij hebt absoluut ervaring in een administratieve functie, bent een mensenmens en je vindt het fantastisch om in een gedreven klein team te werken. Ben jij deze duizendpoot en heb je altijd een glimlach in je stem, reageer dan direct!

Indeling van de werktijden gaat in overleg. De voorkeur gaat uit naar 4 dagen a 5 dagen per week, om dagelijks aanwezig te zijn.
Salarisindicatie: €2.100-2.300 bruto per maand

Functie eisen

  • Klant- en servicegericht
  • Stressbestendig
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in Nederlands, Frans en Engels is een pré
  • Handig met verschillende computersystemen
  • Flexibel inzetbaar

Graag ontvangen wij uw CV voorzien van motivatie en (pas)foto.

Aantal uren per week
32 uur per week (24 uur ook mogelijk)
Plaats
omgeving: Hilversum, Bussum, Naarden
Vanaf
z.s.m.
T/m
onbepaalde tijd/vaste dienst
Contactpersoon
Linda Klootwijk
Telefoon
085-7440962