Specialisatie 40+ / 50+

40 plussers en 50 plussers zijn in de kracht van hun leven!

Toch vreemd: als u behoort tot de groep 40+ en 50+ zult u dit misschien ook meemaken; u wilt graag aan de slag, u bent vitaal en gemotiveerd, maar uw sollicitaties worden opzij geschoven.

Veel van onze kandidaten ervaren dit; zij willen graag aan de slag, maar het lukt gewoon niet. Aan de basis ligt het vaak onbewuste selectiecriterium om te kiezen voor mensen die op je lijken. Het is dus niet vreemd dat recruiters, veelal dertigers, zullen kiezen voor dertigers bij gelijke geschiktheid. Echter, ze blijven kort, circa 3 jaar, moeten alles nog leren, kennen hun grenzen nog niet, maken fouten, kortom; ze missen ervaring.

De situatie is aan het veranderen door de toenemende kennis bij recruiters en hr-managers over de voordelen van deze leeftijdsgroep. Het zal langzaam gaan, maar wij merken al dat er steeds meer vraag is naar deze leeftijdsgroep! Wij zien juist de voordelen van deze groep en gaan graag in gesprek met werkgevers om dit toe te lichten.

De vijftigers van nu zijn de dertigers van toen!
Kijk bijvoorbeeld naar Daphne Deckers, Ruud Gullit, Madonna, Tom Egbers, Rene Froger, Jeroen Pauw, John de Mol; er zijn genoeg voorbeelden van fitte vijftigers/zestigers en waarom zijn nagenoeg alle ceo’s 50+?

Wij zien juist de vele voordelen van deze leeftijdsgroep en zijn dagelijks bezig opdrachtgevers hierover te informeren. Wij merken dat er steeds meer vraag is naar uw leeftijdsgroep!

Bij een regulier uitzendbureau voelt u zich soms niet thuis vanwege de jonge intercedentes. Bij ons u heeft u contact met consultants van uw eigen leeftijd!

Wij zoeken constant naar banen en bijbanen bij werkgevers die open staan voor “ervaren personeel”. Wij doen dit landelijk en ervaren dat steeds meer werkgevers hun denkbeelden bijstellen.

Enkele voordelen van ervaren personeel:

1. Zij beschikken over een schat aan levens- & werkervaring
2. Zij brengen rust en balans in de organisatie
3. Zij zorgen voor continuïteit, ze zijn betrokken en loyaal
4. Zij hebben een gezonde werkmentaliteit: afspraak is afspraak
5. Zij weten wat ze kunnen én wat ze niet kunnen
6. Zij hebben een grote inzet en motivatie

50