Specialisatie 40+ / 50+

40 plussers en 50 plussers zijn in de kracht van hun leven!

Specialisatie 40+ / 50+ : toch vreemd: als je behoort tot de groep 40+ en 50+ zul je dit misschien ook meemaken. Je wilt graag aan de slag, je bent vitaal en gemotiveerd, maar je sollicitaties worden opzij geschoven.

Veel van onze kandidaten ervaren dit; zij willen graag aan de slag, maar het lukt gewoon niet. Aan de basis ligt het vaak onbewuste selectiecriterium om te kiezen voor mensen die op je lijken. Het is dus niet vreemd dat recruiters, veelal dertigers, zullen kiezen voor dertigers bij gelijke geschiktheid. Echter, ze blijven kort, circa 3 jaar, moeten alles nog leren, kennen hun grenzen nog niet, maken fouten, kortom; ze missen ervaring.

De situatie is aan het veranderen door de toenemende kennis bij recruiters en hr-managers over de voordelen van deze leeftijdsgroep. Door de stijgende krapte op de arbeidsmarkt en het enorme aantal openstaande vacatures merken wij dat er steeds meer werk is voor 40plus, 50plus en 65plus! Ervaren kandidaten hebben juist de voordelen. Wij gaan graag in gesprek met werkgevers om dit toe te lichten.

De vijftigers van nu zijn de dertigers van toen!

Wij zien juist de vele voordelen van deze leeftijdsgroep en zijn dagelijks bezig opdrachtgevers hierover te informeren. Gelukkig merken wij dat er steeds meer vraag is naar onze specialisatie!

Bij een regulier uitzendbureau voel je je soms niet thuis vanwege de jonge intercedentes. Bij ons heb je contact met consultants van je eigen leeftijd!

Wij zoeken constant naar banen en bijbanen bij werkgevers die open staan voor “ervaren personeel”. Rvaring personeel doet dit landelijk door onze specialisatie. Wij ervaren dat steeds meer werkgevers hun denkbeelden bijstellen.

Enkele voordelen van de specialisatie ervaren personeel:

1. Zij beschikken over een schat aan levens- & werkervaring
2. Zij brengen rust en balans in de organisatie
3. Zij zorgen voor continuïteit, ze zijn betrokken en loyaal
4. Zij hebben een gezonde werkmentaliteit: afspraak is afspraak
5. Zij weten wat ze kunnen én wat ze niet kunnen
6. Zij hebben een grote inzet en motivatie

specialisatie