Specialisatie 40+ / 50+

40 plussers en 50 plussers zijn in de kracht van hun leven!

Specialisatie 40+ / 50+ : de arbeidsmarkt verandert! Als je behoort tot de groep 50+  zul je dit misschien ook meemaken. Je wilde graag aan de slag, je bent vitaal en gemotiveerd, maar je sollicitaties werden opzij geschoven, maar inmiddels is je positie aan het verbeteren.

De situatie is aan het veranderen door de krapte op de arbeidsmarkt en de toenemende kennis bij recruiters  over de voordelen van deze leeftijdsgroep. Door de stijgende krapte op de arbeidsmarkt en het enorme aantal openstaande vacatures merken wij dat er steeds meer werk is voor 40plus, 50plus en 65plus! Ervaren kandidaten hebben juist de voordelen. Wij gaan graag in gesprek met werkgevers om dit toe te lichten.

De vijftigers van nu zijn de dertigers van toen!

Wij zien juist de vele voordelen van deze leeftijdsgroep en zijn dagelijks bezig opdrachtgevers hierover te informeren. Gelukkig merken wij dat er steeds meer vraag is naar onze specialisatie!

Bij een regulier uitzendbureau voel je je soms niet thuis vanwege de jonge intercedentes. Bij ons heb je contact met consultants van je eigen leeftijd!

Wij zoeken constant naar banen en bijbanen bij werkgevers die open staan voor “ervaren personeel”. Rvaring personeel doet dit landelijk door onze specialisatie. Wij ervaren dat steeds meer werkgevers hun denkbeelden bijstellen.

Enkele voordelen van de specialisatie ervaren personeel:

1. Zij beschikken over een schat aan levens- & werkervaring
2. Zij brengen rust en balans in de organisatie
3. Zij zorgen voor continuïteit, ze zijn betrokken en loyaal
4. Zij hebben een gezonde werkmentaliteit: afspraak is afspraak
5. Zij weten wat ze kunnen én wat ze niet kunnen
6. Zij hebben een grote inzet en motivatie

specialisatie