Fondsenwervers

Zoekt u voor uw organisatie fondsenwervers of vrijwilligers?

Movisie 25.07.2013 “Het aantal vrijwilligers in Nederland is afgenomen. Dat blijkt uit de in april 2013 verschenen uitgave van ‘Geven in Nederland’, een belangrijke bron voor gegevens over vrijwilligers. Maar de hoeveelheid tijd die zij besteden aan vrijwilligerswerk is toegenomen. Opmerkelijk is verder dat niet meer mensen dit werk zijn gaan doen voor hun C.V., ondanks de crisis en de oplopende werkloosheid.”

Rvaring richt zich met haar doelgroep van 40-plussers en 65-plussers niet alleen op reguliere banen, maar ook op betaalde en onbetaalde banen bij vrijwilligersorganisaties en toeleveranciers van deze organisaties. Zo zoeken en vinden wij onder andere regionale teamleiders, collectanten-wervers, vrijwilligers en coördinatoren in het hele land. Het blijkt dat onze doelgroep heel goed aansluit bij de goede doelen- en vrijwilligerssector. Vandaar dat dit een van onze specialisaties is geworden.

Aangepast prijskaartje.
Vanzelfsprekend zijn wij als (commercieel) bureau genoodzaakt om (ook in deze sector) een redelijke vergoeding te vragen voor onze diensten, maar wij hebben besloten de vergoedingen in de goede doelen sector toch zo laag mogelijk te houden. 
Wij hebben een eenvoudige en lage kostenstructuur die wij graag met u bespreken. Zo is het goed mogelijk om tegen een vaste, lage wervingsfee een kandidaat voor uw organisatie te werven en selecteren.

fondsenwervers

 

Geven in Nederland onderscheidt 8 maatschappelijke en goede doelen: (1) kerk en levensbeschouwing (religie), (2) gezondheid, (3) internationale hulp, (4) milieu, natuur en dierenbescherming, (5) onderwijs en onderzoek, (6) cultuur, (7) sport en recreatie en (8) maatschappelijke en sociale doelen.