Kandidaten

Ervaren kandidaten zijn in het nadeel t.o.v. jongere kandidaten….

De vooroordelen over oudere werknemers zijn legio. Ze zouden niet alleen duur zijn, maar ook minder productief, minder vlot en vaker ziek zijn.

Dit achterhaalde idee is voor een groot deel simpel te weerleggen met feiten; onder andere door het TNO onderzocht.

Uit vele onderzoeken waaronder die van dr. Sjeira de Vries van TNO blijkt klip-en-klaar dat tegenwoordig iemand van zestig net zo vitaal is als iemand van 45 vroeger. “Je moet in feite 15 jaar van de kalenderleeftijd aftrekken.”

Als u behoort tot de groep “ervaren personeel” zult u dit misschien ook meemaken; u wilt graag aan de slag, u bent vitaal en gemotiveerd, maar uw sollicitaties worden opzij geschoven.
Deze situatie is aan het veranderen door de toenemende krapte op de arbeidsmarkt. Het gaat langzaam, maar wij merken al dat er steeds meer vraag is naar uw leeftijdsgroep!

Wij zoeken constant naar banen en bijbanen bij werkgevers die open staan voor “ervaren personeel”. Wij doen dit landelijk en ervaren dat steeds meer werkgevers hun denkbeelden bijstellen.

Geïnteresseerd? Kijk dan hier naar onze actuele banen. Ziet u geen passende vacature? Dan kunt u zich hier inschrijven zodat wij kunnen kijken of er een match mogelijk is.

 

jong=out jpeg kandidaten