Wim Frencken

Een 1ste klas uitzendorganisatie.
Prima en leuk geholpen
Ik ben de medewerkers van Ervaring zeer dankbaar

Bob Hoogenboom

Ik ben nu 66 jaar en was op zoek naar een tweedaagse baan voor de periode volgend op mijn pensionering. Op de Rvaring site stond een uitnodigende advertentie. Door uitstekende bemiddeling en beoordeling van mij en werkgever ben ik binnen het eerste gesprek aangenomen. Mijn ervaring met Rvaring locatie Utrecht is prima en voelt persoonlijk. Vandaar mijn beoordeling met vijf sterren.

Paul te Braak

Het ging allemaal erg voortvarend. Door omstandigheden plots baan kwijt, net 60 jaar jong geworden, wat te doen… Na reactie op een oproep voor parttime baan vanuit dit uitzendbureau, vrijwel direct een reactie, ben door gekoppeld met werkgever, na één gesprek met werkgever was ik welkom (zegt wat over inschatting van Rvaring). Goede afhandeling van zaken, goede inschatting van mensen en situaties. na einde van dienstbetrekking kon ik dus via Rvaring meteen door naar huidige werkgever. Goed systeem met uren declaratie, alle partijen zijn tevreden over gang van zaken en samenwerking met de drie partijen. Was het maar altijd zo gegaan in mijn werkzame leven.. Paul

Ruud Stolk

Bedankt Kim; voor de goede zorgen het afgelopen jaar. Ik heb niet alleen met plezier bij het bedrijf gewerkt, maar ook bij het bedrijf via Rvaring. Ik heb in mijn loopbaan met diverse uitzendorganisaties te maken gehad, maar jullie steken daar met kop en schouders boven uit voor wat betreft professionaliteit en efficiëntie. 

Dirk de Jong

In de wereld van detachering en uitzendpersoneel; is Rvaring een grote uitzondering, absoluut een empathische krent in de snelle en koude pap. De intercedent was aardig, een luisterend oor , ze dacht mee, ze praatte vriendelijk en bleef gefocust. Even was ik vergeten dat ik een intercedent aan de de telefoon had. Het fijne van Rvaring is ook dat ze binnen twee weken na mijn inschrijving een jobvoorstel hadden. Rvaring? Een Reuze ervaring!

Patrick Beentjes

Op vrijdag solliciteerde ik online. Nadat ik Barranca van Rvaring sprak over de sollicitatie werd direct 1 ding duidelijk: – er wordt gepraat over de sollicitatie die ik deed en niet een andere die voor hun beter uitkomt – er wordt gepassioneerd gereageerd – er wordt heel snel gehandeld. dat wat ik in de vorige 300 sollicitaties niet kreeg kreeg ik bij Rvaring binnen 2 uur. Barranca was enthousiast over mijn instelling en heeft mijn gegevens direct door gestuurd naar de werkgever. deze belde mij op zaterdag en niet lang erna op zaterdag een lang gesprek gehad. het was in orde en ik kon de maandag erop beginnen. Het contract stond dinsdag klaar en de reacties van Barranca en haar collega’s waren allemaal enorm fijn. er werd me hier echt wat gegund en dat is echt iets waard. ik beveel iedereen dit uitzendbureau aan, online is alles prima geregeld in een overzichtelijk platform, ze geven niet alleen vertrouwen, ze dragen dit echt uit. bedankt. met vriendelijke groeten Patrick Beentjes

Natasja Smit

Een fijn contact met Linda Klootwijk van Rvaring Breda. Ik heb een superleuke baan via Linda van Rvaring gevonden.

Laura Beernink

Goed en professioneel uitzendbureau. Alles is zeer snel en goed geregeld.

Josema Bernaerts

Ik heb een uitstekende ervaring met deze uitzendbureau. Dankzij Rvaring heb ik een geweldige baan gevonden. Zeer professioneel bedrijf. 100% aanbevolen. Ik zal het altijd waarderen. Hartstikke bedankt!!!

Irma van der Linden

Fijne mensen die met je meedenken en je het gevoel geven je graag te willen helpen.