Gratis loopbaanadvies

Loopbaanadvies voor 45-plussers die minimaal 12 uur per week werkzaam als werknemer of zzp’er zijn.

  • Vraag je je wel eens af hoe je huidige werk er over tien jaar uit zal zien?
  • Kan ik mijn huidige werk tot mijn AOW volhouden?
  • Hoe haal ik meer voldoening uit mijn baan?
  • Kan ik nog iets anders gaan doen in mijn loopbaan? En welke stappen moet ik dan nemen?
  • Heb je een onvervulde loopbaanwens waarvan je de mogelijkheden wilt bespreken?

Als je dit soort vragen hebt, dan is het Loopbaanadviestraject iets voor jou! Drie sessies met een gecertificeerde loopbaancoach, betaald door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Ontwikkeladvies 45-plus
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie beschikbaar voor werknemers vanaf 45 jaar om hun loopbaan en situatie op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Met dit persoonlijk ontwikkeladvies wil minister Koolmees 45-plussers stimuleren de regie over hun loopbaan te nemen en/of te houden en vooruit te kijken naar hoe zij gezond, met plezier en met succes aan het werk blijven tot aan hun pensioenleeftijd. Een loopbaan is tenslotte meer dan alleen geld verdienen.
Het ontwikkeladvies voor 45-plussers biedt de mogelijkheid om in een veilige omgeving en zonder verplichtingen met een professionele loopbaanadviseur over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Resultaat
Samen met de loopbaancoach ga je naar jouw specifieke situatie kijken. Waar liggen jouw kwaliteiten en wat vind je leuk, maar ook naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Eigenlijk een soort APK van jouw loopbaan! Na afloop heb je een praktisch actieplan in handen waarmee je de tools hebt om zelf stappen te zetten.

Details:

  • Je bent tussen de 45 en 66 jaar
  • Je werkt op dit moment minstens 12 uur per week
  • De sessies vinden plaats op ons kantoor te Utrecht, Atoomweg 272.
  • Alleen de reiskosten zijn voor eigen rekening.

Voldoe je aan de voorwaarden? Meld je dan snel aan voor het loopbaanadvies per email met je naam, adres, huidige functie en het aantal uren dat je momenteel werkt. Wij regelen alles voor je rondom de subsidieaanvraag.

Het onwikkeladvies is gratis maar niet vrijblijvend. Als je voortijdig het programma stopt, of binnen 24 uur een afspraak afzegt, brengen wij de geleverde diensten en uren volgens het reguliere tarief bij jou of je werkgever in rekening.

Loopbaanadvies