ABU keurmerk

ABU keurmerk en NEN 4400-1 certificering 

Rvaring is vanaf de start lid van de ABU.

Bekijk hier de informatievideo van de ABU.
De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is – al 50 jaar – dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Met 400 leden vertegenwoordigt de brancheorganisatie meer dan 60 procent van de markt. Daarmee is de ABU de grootste werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche.
Een jaarlijkse screening vindt plaats bij alle leden van de ABU en geschiedt op basis van de kwaliteitsnormering NEN 4400-1.

Kwaliteit en zekerheid 
Er zijn veel uitzendondernemingen die op commerciële basis arbeidskrachten ter beschikking stellen in Nederland. Slechts een deel daarvan is aangesloten bij de ABU. Een ABU-lid moet namelijk voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Daardoor hebben opdrachtgevers en uitzendkrachten de garantie dat ABU-leden staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Omdat zij periodiek worden gescreend is kwaliteit continu gewaarborgd.

Rvaring heeft het SNA-keurmerk

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.
Op alle onderdelen voldoet Rvaring aan de gestelde eisen en dat betekent, dat wij zijn opgenomen in het Register van de Stichting Normering Arbeid. Binnen dit register worden alle thans bestaande keurmerken opgenomen. Klik hier om op de website van de  Stichting Normering Arbeid de actuele verklaring te bekijken; vul “Rvaring” in.
Kijk hier voor meer informatie over dit onderwerp bij de kamer van koophandel.