Doorwerken na pensioen

Wilt u uw medewerker laten doorwerken na pensioen / AOW?

Wij hebben een eenvoudige en flexibele payroll oplossing voor u!
Na stoppen van het dienstverband vanwege pensionering kunt u uw medewerker flexibel op uitzendbasis laten werken via Rvaring.

  • Binnen de ABU-Cao is het uitzendbureau’s toegestaan gepensioneerde medewerkers na het einde dienstverband flexibel te laten doorwerken!
  • U kunt zo zonder risico uw 65plusser blijven inzetten.
  • U kunt de inzet naar uw behoefte aanpassen.
  • Op uitzendbasis kunt u uw medewerker zo meerdere jaren flexibel blijven inzetten.
  • Uw medewerker komt in dienst bij Rvaring senior uitzendbureau en wordt vervolgens aan u uitgeleend tegen een voordelig payroll tarief.

Hoe doen wij dat?

Uw medewerker komt direct na het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd* in dienst bij Rvaring uitzendbureau en wordt vervolgens aan u uitgeleend tegen een uurtarief met een administratieve opslag. Na de pensioendatum kan hij/zij de volgende dag weer bij u aan de slag. (Het is dus niet nodig om uw medewerker 6 maanden en 1 dag niet te laten werken.)

Voor uitzendkrachten die AOW-gerechtigd zijn hoeven geen premies afgedragen te worden voor sociale verzekeringen als de WW, ZW, WAO, WIA en AOW. De loonkosten vallen dus mee. De CAO voor 65plussers kent verder een ruimere regeling voor flexibiliteit. Zij kunnen meerdere jaren op flexibele basis voor u werken. Wij zorgen verder voor de arbeidsovereenkomsten, verloning, loonstroken, jaaropgaven etc. U heeft geen zo last van juridische en administratieve rompslomp.

Wat als een 65plusser ziek wordt?

U hoeft dan niets te betalen, de verzekering zit in het tarief verwerkt.

Blijft de AOW behouden?

De AOW-uitkering blijft volledig behouden als de uitzendkracht werkt.

Waarom Rvaring uitzendbureau 40+ en 65+?

  • Rvaring uitzendbureau is het enige seniorenbureau dat lid is van de ABU.
  • Daarnaast zijn wij NEN-4400-1 gecertificeerd, aangesloten bij de Stichting Financiële Toetsing en de Stichting Normering Arbeid. 
  • Geen werkgeversverplichtingen en juridische werkgeversrisico’s

Doorwerken na pensioen, informatie van de rijksoverheid:

Kijk hier op de website van de rijksoverheid voor actuele informatie over makkelijk doorwerken na AOW-leeftijd, de werkbonus en de mobiliteitsbonus.
*De AOW-leeftijd gaat in stappen omhoog. Bereken hier wanneer uw medewerker de AOW-leeftijd bereikt.

Uitzenden