Uitzendbureau Rvaring 40+ en 65+ Eindhoven

Uitzendbureau 40+ en 65+ in Eindhoven gezocht?

Rvaring uitzendbureau is gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren, ouder personeel.
Wij stellen als minimum eis 10 jaar relevante werkervaring. In de regel zijn onze kandidaten tussen 40 en 70 jaar oud. Een doelgroep waar wij met heel veel plezier en inzet voor en mee werken. Ook wijzelf zijn 40plus en beschikken over minimaal 10 jaar ervaring in het vak.
Wij werken landelijk voor uiteenlopende grote (en kleine organisaties) zoals Postnl, ABN AMRO, SHV, Makro, Unilever etc.

Als werkgever kunt u kiezen voor ervaren personeel vanwege de diverse voordelen. Immers, onze kandidaten zijn betrouwbaar, ervaren, deskundig en in balans, om maar een paar voordelen te noemen. Bovendien kunt u gebruik maken van de interessante premiekorting op de loonheffing wanneer u een 50plusser of 55plusser in dienst neemt die uit een uitkeringssituatie komt. 
Voor een uitzendkracht boven de AOW-gerechtigde leeftijd hoeven, met uitzondering van de zorgpremie, geen sociale premies betaald te worden. U kunt profiteren van dit voordeel. 
Kunnen wij u helpen in Eindhoven of omgeving? Neemt u dan contact met ons op?

Als werknemer kan je bij ons goed terecht voor banen en bijbanen op allerlei gebied.
Wij zorgen ervoor dat alle banen open staan voor oudere werknemers. Kijk hier voor een actueel banenoverzicht voor werk voor “ouderen”.

Rvaring uitzendbureau Eindhoven