Uitzendbureau voor ouderen

Uitzendbureau voor ouderen

Rvaring uitzendbureau is gespecialiseerd is in de arbeidsbemiddeling voor ouderen. Steeds meer 65-plussers blijven doorwerken. De laatste tien jaar is het aantal meer dan verdubbeld. Wij zien leeftijd niet als een struikelblok, maar juist als een plus. Door alle jaren die u heeft gewerkt, heeft u immers een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Dit is ervaring die onze opdrachtgevers goed kunnen gebruiken. Bekijk daarom de mogelijkheden om via Rvaring uitzendbureau aan het werk te gaan in een functie die aansluit bij uw wensen.

Gespecialiseerd in werk voor gepensioneerden

Als uitzendbureau voor ouderen hebben wij een ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling voor senioren. Duizenden senioren zijn reeds via ons aan de slag gegaan bij opdrachtgevers in heel Nederland. Onze 65plussers werken met veel plezier nog enkele uren tot enkele dagen per week, bijvoorbeeld als boekhouder of koerier. Onze opdrachtgevers roemen vooral de betrouwbaarheid en de ouderwetse werkmentaliteit.

Schrijf u in

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Als u zich inschrijft kunnen wij kijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of kijk hier direct voor de actuele bijbanen van onze specialisatie 65+! Vind u niet de baan die bij u past? Schrijf u hier dan vrijblijvend in.