Dit is hét uitzendbureau voor de 40- en 65-plusser.

25+ Jaar

Rvaring

Over Rvaring

Bij ons uitzendbureau geloven wij in de kracht van Rvaring. Wij begrijpen dat personen ouder dan 40, ouder dan 50 of ouder dan 65 over een schat aan kennis en vaardigheden beschikken waar organisaties veel profijt van kunnen hebben.

Onze filosofie is gericht op het vinden van de perfecte balans tussen ervaring en innovatie, waardoor een harmonieuze werkplek ontstaat waar doorgewinterde professionals floreren.

25000+

hebben een baan gevonden

50+

Medewerkers

Bekijk de ervaringen van onze uitzendkrachten

Ontdek de indrukwekkende verhalen van tevreden klanten en laat je overtuigen.

Filip Fokkens
Lees verder
Gedegen, communicatief en met werkelijke aandacht voor kandidaten. Ik stond al enige tijd ingeschreven en werd gebeld toen ik eigenlijk niet op zoek was. Toch gaan praten en het bleek een wereldmatch. Heel goed aangevoeld door Barranca!
Ozgul Oz
Lees verder
Vriendelijk en meedenkend. Altijd goed bereikbaar, je krijgt ook een eigen dashboard waar je alles kan bijhouden.
Han Vink
Lees verder
Sinds april werk ik via Rvaring uitzendburo als ophaalchauffeur bij Vivisol. Niets dan lof voor dit uitzendburo dat ervoor gezorgd heeft dat ik na mijn pensioen een nuttige tijdsbesteding voor een aantal uren in de week heb gevonden.
Stephanie Schwab
Lees verder
Een hele fijne en meedenkende ervaring hou ik over aan het contact met Rvaring uitzendbureau. Uiteindelijk gaat het erom dat iemand je ook ziet en hoort. Ik voelde mij ook echt gehoord en gezien. Dat blijken toch de toverwoorden te zijn. Dank je wel Nicky Beetstra.
Vorige
Volgende
Nieuws & Ontwikkelingen

Bekijk het laatste nieuws

Heel fijn uitzendbureau. Men staat altijd voor je klaar bij problemen en vragen.

Rvaring: Hét uitzendbureau voor de 40- en 65-plusser Bent u tussen de 40 en 65 jaar oud en op zoek

Meer mensen werken door als ze de pensioenleeftijd hebben bereikt. Artikel

Hoe gaan we te werk

Uw Partner in Ervaren Arbeidsbemiddeling

Zij zijn in balans:

Een 40plusser, 50plusser of 65plusser heeft natuurlijk veel ervaring opgedaan, zowel in het doorlopen van een carrière, het opvoeden van kinderen, als het doorstaan van stresssituaties, waardoor zij nu in balans zijn, hun grenzen kennen, weten waar zij goed in zijn, overzicht hebben en vaak een rustpunt vormen, met name in organisaties met veel jong personeel.

Rvaring helpt u snel aan kandidaten.

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het voor werkgevers interessant om ervaren kandidaten uit te nodigen voor vacatures. Rvaring heeft ruime ervaring met diverse vacatures en beschikt over een groot bestand aan direct beschikbare kandidaten, met landelijke dekking en een hecht team van managers en intercedenten met langdurige ervaring in arbeidsbemiddeling, waardoor u jarenlang dezelfde contactpersoon of accountmanager heeft.

Wilt u gebeld worden?

Heeft u interesse in het inhuren van een ervaren uitzendkracht, werving en selectie van vast personeel, het laten doorwerken van uw gepensioneerde medewerker op uitzendbasis, of wilt u meer weten over payrolling? Vul dan dit formulier in of neem contact met ons op.